Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg under augusti 2009

Av Annelie - 5 augusti 2009 23:04


I dag kan vi inte klaga på vädret! Det har varit toppen! :)) När jag var på jobbet undersökte Soya de yttersta kanterna av trädgården och lyckades hitta ogräs med en massa gröna små kulor på.... Hon var helt täckt med små bollar och Chrille och Cajsa hade fullt upp med att kamma ut dem från pälsen...



Våran prickiga korv!



Ser nästan ut som gröna ärtor..


Framåt kvällen åkte Olle, Soya, jag och mina arbetskamrater Ann, Carina och Lotta ut till Torpön och åt räkmackor. Himla gott! Vi avslutade med en liten kaka oxå...



Olle köpte sej en rejäl glass!



Mina gulliga kollegor!



Olle promenerade runt med Soya och träffade många människor som ville klappa och gosa med henne. Hon stortrivdes på ön!



Ann och Soya.

Oro

Av Annelie - 4 augusti 2009 22:14


I morse vägrade Soya att äta... (första gången)... Hon ville inte gå ut och kissa, utan jag fick bära ut henne och då gjorde hon det. Sedan gick hon direkt in och la sej och sov. Det hör inte till vanligheterna... I vanliga fall äter hon skålen ren, går ut och kissar och sedan börjar hon leka med allt som kommer i hennes väg! Så jag började direkt oroa mej. Intalade mej att det inte var nån fara, men hela förmiddagen på jobbet tänkte jag på vad det kunde bero på att hon var så slö! Men fick meddelande av Chrille mitt på dagen att hon ätit, men ändå varit väldigt trött och slö. När jag kom hem på kvällen kom  hon igång, och körde järnet fram tills för en liten stund sedan då hon slocknade på altanen... Så det är nog inga större fel på henne! Hon har ätit ikväll oxå och det känns ju alltid bra!



Visst har hon växt en hel del! :))


Sätter in ett underbart kort på Soya och hennes pappa oxå som "farmor" Pernilla tagit!




Av Annelie - 3 augusti 2009 22:30


Idag har jag jobbat... Kändes ok! Men visst får man snabbt smak på att vara hemma... ;)) Hade en enorm huvudvärk när jag kom hem, som inte gav med sig trots piller och sömn...! 



Här har ni världens mest uttråkade hund....! Fick vara bunden en liten stund när vi inte hade möjlighet att vara ute med henne på trädgården. Eftersom vi inte har inhängnat på hela gården vågar vi inte lämna henne ensam när vi gör kortare ärenden inne. Så istället för att tvinga in henne vid sådanna tillfällen kopplade vi henne och det var inte speciellt uppskattat... Väldigt synd om henne! :)


När vi skulle gå en liten runda ikväll kom ett par grannar ut, lite längre upp på gatan. De hade precis varit och tittat på 5 veckors gamla collievalpar. De hade givetvis varit väldigt söta, men de sa att Soya var nog strået vassare!!! Då har vi fått det, som vi anat, bekräftat: Hon är sötast i hela världen!!!

Av Annelie - 2 augusti 2009 17:44


Ytterligare en dag med toppenväder! Olle, Soya och jag började dagen med en promenad. Olle vill helst att hon är kopplad, dels för att då kan han träna på att hålla i kopplet ifall han köper en egen hund nån gång.... ( hans egna ord...) och så är han väldigt orolig för att nåt ska hända Soya. Han känner sej säkrare om hon inte springer lös. Han var ju med när mopeden höll på att köra på Soya och blev väldigt rädd då. Så jag kan förstå honom!


Mitt på dagen gick Cajsa, Olle, Soya och jag ner till skolan och tittade på när Petter och hans kompisar spelade streethockey. Soya tyckte det var jätte kul! Hon sprang efter bollen och jagade klubborna!! Olle blev oxå glad eftersom killarna undrade om han ville va med.


Annars har jag inte gjort så mycket idag... Slappat, kurerat huvudvärk och lekt med datorn... Har inte ens lagat middag... Hmmm... Pizza är ju alltid uppskattat i detta huset!


Soya har oxå tagit det lugnt idag! Hennes favoritplats är en jordhög i hörnet av trädgården. Där gräver hon gropar som är sköna att sova i.




Cajsa visade oss ett program där man kan leka lite med sina kort! Och det har jag gjort!



Hittade även några gamla kort...



Petter 10 år. (2003)



Cajsa 9 år (2004)



Olle 2 år med sin älskade kanin Kacka. (2003)



Alla tre huliganerna julen 2004.


Nästa vecka är det dax för jobb igen! Har inte riktigt lust med det... men men... vad gör man? Är ju i alla fall ledig veckan efter det igen... Så jag ska nog klara mej!




Av Annelie - 1 augusti 2009 21:49


I dag har vi haft en toppendag hos Pernilla och pojkarna i Lidhult! Det var väldigt kul att se Soya kliva in på trädgården till de 6 stora grabbarna. Hon var inte rädd utan utforskade gården och kände sej snabbt som hemma!



Keno med grodan, som pappa Teddy fick av Soya.



Rebus på Pernillas trappa. Soya klättrade upp och ner för trappan flera gånger. Hon travade även in i huset och kollade så att allt stod rätt till... ;)



Cajsa och hennes nya kompis Filur! Han satt hos henne när vi fikade och önskade att det skulle bli nåt över till honom... :))



Pappa Teddy är en riktig pajas! Så charmig!!!



Cajsa gosar med Teddy.



Filur



Teddy gillar bollar.



Soya, Kotten och Rebus.



Soya var modig och lånade ett ben, trots att väktaren Bossman blängde på henne...


Kotten



Vi gick en liten promenad och släppte hundarna på en stor äng. Soya sprang runt, men kollade även in de stora killarna...



Vilopaus i skuggan.



Killarna och Soya i gräset.



Teddy och Bossman



Keno, Rebus och Soya.



Far och dotter tar igen sej efter promenaden.


Tack Pernilla för en väldigt bra dag! Tack för god mat och det fina vädret du fixat!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards