Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 19 augusti 2009

Av Annelie - 19 augusti 2009 21:44


Jaha, då var det dax för premiär på valpkursen! Vi och 15 andra valpar träffades på brukshundsklubben... Många olika färger och former och alla var lika söta. ( Ja, soya var väl strået vassare, men man vill ju inte skryta... Haha...) Efter att ha presenterat oss delade ledarna upp oss i två grupper och vi gick ut på två olika fält. Soya tyckte detta var ett fantastiskt ställe, med massor hundar och människor! Men hon fattade inte varför hon inte fick springa lös och leka med alla... Det hade hon föredragit kan jag säga!


Britt-Marie ville först se hur hundarna följde oss ledare... Det var fruktansvärt tråkigt att stå och vänta på sin tur, tyckte Soya. Hon gnällde och ville fram till alla... Till slut blev det vår tur! Jag släppte Soya och gick iväg... Hon sprang direkt till de andra hundarna och till Britt-Marie... När hon slutligen insåg att jag gick och började springa mot mej, (och jag jublade inombords; Hon är inte helt hopplös!) så satte hon sej och bajsade... När vi till slut plockat upp det och vi fortsatte övningen, satte hon sej och kissade... Hmm....  Nästa övning var inkallning.! Och det gick väldigt bra! Vi har tränat det mycket och hon är duktig på det! ( i alla fall när inget annat distraherar!) Vi tränade också sitt och ligg, och det behärskar vi utan problem! ;)


Mot slutet satte vi oss och drack kaffe (självklart inte jag...) och lyssnade på information.


Soya träffade en bedårande schäferkille, Sammy. Vi hade kameran med oss, men det blev inte så mycket foton... Får ta med mej Olle nästa gång som pressfotograf!



Sammy



Så himla tråkigt när ledarna bara pratar och pratar...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards