Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 22 augusti 2009

Av Annelie - 22 augusti 2009 22:08


Denna lördag har det varit perfekt väder för mej! Jag gillar när det är så varmt att man kan ha lite kläder men ändå inte så hett att man inte kan sitta ute i solen. Så idag har det som sagt va varit toppenväder! Det har blåst lite, så tvätten torkat snabbt, och det har bara kommit en liten regnskur! Visserligen när Soya och jag gick en sväng på eftermiddagen... Men det var skönt ändå!



Idag har Soya haft mys och bus i Cajsas säng. Hon brukar inte få gå in dit för Cajsa har sin dörr in mot vardagsrummet, där vi satt för grindar. Så det var rena julafton... Och Cajsa har den enda sängen som Soya kan hoppa upp i.. (Olle har en loftsäng, vår är för hög och Petter bor i källaren där Soya sällan är.)



Soya har hittat Cajsas gosiga hund som hon fick när hon var liten!



Lyckades fånga Soya när hon för tillfället var stilla under kvällspromenaden... I kväll har hon haft väldigt mycket spring i benen...  Hon sprang hit och dit och busade hela tiden! Men vid skolan mötte vi ett gäng fulla 15 åringar och Soya la in en högre växel eftersom de verkade väldigt spännande... Men när Chrille röt i NEJ! stannade hon. Vände sej om och tittade på oss, men började gå mot ungdomarna igen... Då röt Chrille igen och Soya stannade faktiskt så han kunde koppla henne! Det tycker jag är bra!


När vi kom hem körde hon järnet här hemma oxå! Lekte med barnen, rev ner lampan i köksfönstret och försökte få ner en blomkruka i sovrummet... Men nu har hon lagt sej på sin älskade altan och somnat som ett litet barn! (Undrar hur det kommer gå i vinter när vi inte kan sova med altandörren öppen... Eller kan o kan, villl inte är väl rätt ord...!)


Ha en skön fortsättning på lördagskvällen!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards