Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 8 augusti 2009

Av Annelie - 8 augusti 2009 01:30


Vi, Chrille, syrran, Wille och jag har spenderat dagen i Göteborg. Vi har haft en toppendag, med fint väder och god mat och bra konsert!



Chrille, Carina och Wille utanför hotellet!



Hotellrestaurangen hade en fantastiskt god grill buffe´ som vi njöt av innan vi åkte in till stan igen och Madonna konsert på Ullevi.


På Ullevi satt vi ganska långt bort från scenen, men såg rätt bra ändå! Konserten var helt ok. Fast jag saknde hennes tidigare låtar som man kan sjunga med i... Men det är helt otroligt hur bra kondis hon har, människan! Den och lite av hennes pengar skulle jag gärna vilja ha! ( Annars är det inte mycket som jag är avundssjuk på hos henne... )



Ingen vidare kvalitet på korten, men det är hon i alla fall!




Det var en hel del folk som skulle ut från Ullevi efteråt! Det såg ganska häftigt ut när man stod en liten bit upp i trappan!

  

Har nyss pratat med Petter som varit på musikfestivalen i Tranås... Ville bara veta att han kommit välbehållen hem så jag slipper tänka mer på det! Det är lite jobbigt att vara borta och inte kunna finnas i närheten om de vill ha hjälp med nåt. Men Soya har varit hos svärmor och svärfar idag och nu inatt sover hon hemma hos oss med Cajsa och Petter och kusin Malin, med två kompisar. ( Jag tror det är två kompisar... Det kanske är rena fylleslaget hemma nu, med fullt av folk och spyor i hela huset och en livrädd Soya... Nej då, jag litar på ungdomarna och vet att de sköter sig exemplariskt!)


Nu är det dax att sova, så jag orkar upp och äta hotellfrukost i morgon! Bland det bästa jag vet!!!! ;))

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards