Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Annelie - 14 januari 2010 20:38

Äntligen har det blivit mildare ute!!! Vi har haft ca -2 grader idag! Precis perfekt! Man kan ju vara ute i flera timmar i denna tempen!!!   Soya gillar det oxå! Hon har varit ute en halvtimme med Petter i skogen tidigare i kväll och nyss kom Olle och jag hem med henne efter ca en timme iskogen! Det är så bra när de har lamporna tända  på bandybanan uppe på Bredstorp, eftersom de lyser upp skogen en bra bit häråt! Plus att snön lyser oxå!

Mötte en granne idag, som undrade om vi sett räven som rör sej i närheten av vårt bostadsområde... Igår hade hans fru fått räven två meter efter sej och sin hund, hela vägen hem! Den verkar inte alls rädd.... Har hört om den innan, det är många som sett den. Det finns en familj längre upp i området som filmade den när den lekte med en katt! Man är ju lite orolig för skabb, men alla säger att den är så fin och verkar vara helt frisk!


Just  nu sitter Olle och jag och tittar på "Gränsvakt usa." Det råkade höras en hund i bakgrunden som skällde... Genast går Soya igång! Springer skällandes ut i hallen... Det kan ju vara en hund där! Sen står hon där och muttrar, skäller och mopsar upp sej! Jag tycker det är ganska kul att titta på Mannen som talar med hundar... Men det är omöjligt att ha ljud på, eftersom det skälls ganska mycket där... Soya kan sitta vid fotändan av sängen och titta på TV´n. Men så fort nån låter lite, tar hon rundan ut i hallen för att kolla efter hundar!


I morgon är det äntligen fredag igen och jag slutar tidigt! Skönt! Ha en bra kväll!!!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards