Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 18 februari 2010

Av Annelie - 18 februari 2010 19:10

Idag har jag inte jobbat heller... Har mått sissådär... Har känt mej såsig och trött. Och ikväll har huvudvärken kommit tillbaka! Inte som under migränattacken, utan mer som bakis-värk!

Fick erbjudande om promenad med Lena och Rothko i eftermiddag. Men kände att jag inte orkade, utan föreslog en liten lekstund. Så vi åkte hem till dem, Soya och jag. På vägen hämtade jag mina nya glasögon, som var klara!

Var lite orolig om det skulle funka att leka med Rothko, eftersom jag har trott att Soya löpt... Har inte sett nåt blod, men hon har varit flåsig och haft svårt att komma till ro. Hon har travat runt i huset och sett allmänt eländig ut. Men den senaste veckan har hon lugnat sej och är som vanligt igen. Rothko reagerade inte mer än vanligt på henne. Han juckade en del, men det har han gjort varje gång de träffats. Och Soya visade inte att hon var intresserad av honom, mer än till lekkompis! Efter de lekt sig trötta, och Lena och jag höll på att frysa ihjäl, eftersom det blåste som attan ute, gick vi in och fikade. Medan vi drack kaffe och the och åt av Lenas goda kakor, kämpade vi med att hundarna skulle ligga på varsin bädd och bara vila. Men med jämna mellanrum fick vi resa oss och lägga tillbaka nån av dem. Men de skötte det jättebra!


Våra nya glasögon! Hoppas att Petters nya kommer snart oxå! Men han ställer nog inte upp på bild...


Nu ska jag koncentrera mej på skidskyttet!


I morgon är det fredag!   

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards