Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Annelie - 14 februari 2010 19:02

Dagen började tidigt, som vanligt... Jag var uppe vid halv sex och fixade matsäck till Petter och Chrille, som skulle åka till Limhamn i Skåne och spela hockey. Skjutsade dem och Dario (en lagkompis till Petter) till ishallen vid kvart över sex. Hade med mej Soya upp och hon fick göra ifrån sej på Bredstorp, så jag sedan bara hade att åka hem och krypa ner i sängen igen.

Men jag lyckades inte somna... Olle kom in till oss på morgonen, och han sov och snusade så gott när jag la mej... Men då kom Soya upphoppandes och började slicka honom i ansiktet... Så han vaknade, sen var det inte lönt att försöka sova mer!


På förmiddag åkte Soya och jag ut till Malingskog och gick en underbar långpromenad i underbart väder!


När vi kom hem fick hon följa med Cajsa och Olle ut en stund i trädgården. Men fick gå in efter en kort stund, eftersom hon inte lyssnade på Cajsa... Olle åkte iaf skidor i vår lilla backe, och Cajsa fotade...

Cajsa lyckades fånga Olle i underbara poser!  

OOOOOPSsss.......

   

Soya hann vara med på några kort innan hon förpassades in! 

Sötnos!

Klockan 14 hämtade Svärfar Soya! Hon var bjuden på damfika hos Svärmor! Hon skulle få besök av sin syster och kusin, och de tycker det är så kul när Soya är med! Så nu i efterhand har jag hört att hon skötte sej exemplariskt. När damerna satt sej i soffan, hoppade även Soya upp och la sej över deras knän! Och krävde en central placering...!


På eftermiddagen åkte Olle och jag upp till vårt "andra hem" (ishallen) igen. Det var hans och Albins tur att var maskotar på A-lagsmatchen.

 

Killarna får vara med i slutet av uppvärmningen. Och bland annat lägga ett par straffar var!


När jag kom hem (Jag stannade inte på hela matchen, Olle åkte med Farfar hem) väntade en mysig överraskning! Det är ju Alla hjärtans dag!

Cajsa hade bakat maränger och dukat fint!


Tack snälla Cajsa!!! Det värmer i hjärtat!


Nu sitter jag och slötittar på OS. Backhoppning... Inte så kul, men väntar på att Köping ska börja. Framåt 21 - tiden kommer nog killarna från Skåne hem. Då får jag åka och hämta dem! De är nog glada när de kommer hem, eftersom de vann matchen med 5-3!           


Nästa vecka har ungarna sportlov! Skönt att slippa dra upp dem på mornarna!


Hoppas helgen varit bra!   

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards