Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 8 juli 2011

Av Annelie - 8 juli 2011 23:35

Oj, vad tiden går fort... Det är redan näst sista dagen på lägret för killarna... I morgon är det avslutning och en sista match.

I förmiddags hade de vanlig träning. Men fick göra en himla kul stafett. De skulle åka och sätta sej med ändan i ett däck, och därmed förflytta det framåt. Det lag som först kom över hela planen vann..
 


   Olle sätter fart...  Och hamnar i däcket...    Olles kompis Edwin hamnade tyvärr lite utanför...      Framåt sena eftermiddagen åkte vi och badade. Det var väldigt skönt att svalka sej lite, eftersom det var himla kvavt och varmt ute...         Soya svalkar tassarna.
   Sen bar Chrille ut henne så hon fick simma in till land... Hon är inte rädd, men gillar det inte jättemycket... Efteråt blänger hon åt Chrilles håll...

      Det är skönt att torka sej i sanden efter simturen...   ... å torka sej...   .... å torka sej...   Fina tjejen... Blöt och sandig!   Men det blir bra när man skakat av sej allt!

      På kvällen spelade Olles grupp match. När lagen kom in släcktes ishallen ner och spotlighten tändes på de killar som kom in på isen. Precis som när de stora killarna spelar! Det blev en himla rolig match, mycket tack vare den duktige speakern som fick igång publiken genom sina kommentarer och sin sång och dans! Kul när en ung kille vågar bjuda så på sej själv! 

Ytterligare lite senare var det dax för kvällens höjdpunk; pappamatchen tillsammans med en del tränare. 


   Olles duktiga ledare, Christoffer och Kalle.


   Chrille, nr 1 i gult, sätter fart.

    Vi stannande inte så länge eftersom Olle måste komma isäng, så han orkar med morgondagen. Men innan vi gick pratade vi med Chrille och han kände att kondisen inte var där den skulle... Sen var det visst svårt att åka med för stora skridskor... Nu sitter jag här och väntar på att han ska ringa så jag kan åka och hämta honom, och då hoppas jag att han har armar och ben i behåll....


I morgon är som sagt var sista dagen här och vi börjar resan hemåt efter Olles avslutningsmatch. Vi kommer att stanna till  i Örebro och övernatta på hotell där. Sen på söndag far vi till Gryts skärgård för att vallanlagstesta Soya. Ska bli spännande och se om hon klarar det... Börjar bli lite nervös inför det... Tänk om hon flippar ur helt...? Jaja, då gör hon ju det och det är ju i sånna fall inget att göra nåt åt... 

Nu ska jag surfa runt lite på nätet och hoppas att Chrille ringer snart, så jag får gå och sova!


Hoppas ni har det bra! 



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards