Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 7 juli 2011

Av Annelie - 7 juli 2011 22:13

Måste dementera en sak jag skrev i förra inlägget; Det var inte Mattias Öhlund, utan Mattias Ekholm som tränade med killarna. Han har spelat i Brynäs och ska nästa säsong spela för Nashville. 

Av Annelie - 7 juli 2011 20:30

Idag har jag inga foton att lägga in... Kameran har legat i stugan hela dagen, men den behöver ju lite vila oxå!



Tidigt på morgonen hade Olle och hans kompisar ispass och därefter skulle de gå tipspromenad i motionsspåret där vi brukar gå med Soya. Killarna hade blivit ordentligt uppskrämda av ledarna, om att det fanns björn i skogen som de skulle akta sej för. Gissa om de stelnade till när de mötte Soya i skogen. Chrille var självklart med, men flera av killarna trodde först att hon var en björn... En kille undrade om Chrille kunde ta sällskap med dem, för han var så rädd, och en annan frågade om björnar var rädda för hundar... Soya var glad över sällskapet!!!

På förmiddagen åkte vi och letade upp en strand där vi kunde bada och sola. 'Vi hittade en med en lång sandstrand, och även några träd där Soya kunde ligga i skuggan. Det var bara vi och ca 5 familjer till där, så det var väldigt lugnt och skönt. Kändes nästan som om vi hade hela stranden för oss själva! Soya badade lite, men efter att ha rullat sej i den sköna sanden la hon sej i skuggan och höll koll på en liten labbe-valp som låg en bit bort...

På nästa ispass hade de besök av Mattias Öhlund. Han var med och lirade med killarna och det var väldigt stort i deras ögon! Olle hade fått autograf på tröjan och berättade stolt att Mattias snart skulle spela  i NHL.


I morgon är det fredag och papporna ska spela match mot varandra! Chrille har anmält sej... Lovar att ta med kameran och plåta lite!

Må så gott! 


Av Annelie - 7 juli 2011 06:39

Igår skrev jag ett långt inlägg med många bilder... och så försvann allt! Orkade inte göra om det då, utan sätter mej nu istället. Olle ska just åka till ishallen (ispass halv 8 idag...) och Cajsa och Soya sover fortfarande. 


Igår på förmiddagen var det mulet väder, men sprack upp framåt dagen. Och på kvällen var det helt underbart väder!


  Njuter på gräsmattan utanför stugan.

      Soya har just lärt sej tricket "rulla-runt"!

       "Å Hej!"



Igår kväll hade killarna på hockeylägret grillkväll med ledarna och föräldrarna. Det var väldigt trevligt med många aktiviteter för grabbarna. Bland annat paddling och att åka Hajen efter båt. Detta hockeyläger/hockeylag verkar ha det bra ställt ekonomiskt. De hade 5 kanoter, som det självklart stod IFK Ore på och en snabb båt, med samma namn på och allt gick i IFK Ores färger. Det verkar oxå som om hela samhället är engagerat i laget, för nästan alla, ung som gammal, har IFK Ores tröjor, overaller eller kepsar på sej.

  Kvällen började med en stafett, där Olle fick ta löpsträckan.

   Sen provade han och en kompis på det där med paddling. Eftersom ingen av dem gjort det innan var det lite svårt att få ordning på allt i början, men sen flöt allt på som om de aldrig gjort annat än paddlat...


   Sen var det dax för den efterlängtade Haj-färden. Olle i gul hjälm valde att sitta först.

      Så bar det iväg... Kan meddela att de ramlade av flera gånger, och ibland var det nog med flit....

   När korvarna började serveras kom måsarna på besök...


Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra än... Solen skiner från en blå himmel och det ser lovande ut för en dag på stranden... Men det hinner ju ändras fort...


Ha en bra dag! 



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards