Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 3 januari 2011

Av Annelie - 3 januari 2011 19:02

Idag var det dax för jobb igen... Man vänjer sej ju ganska fort vid att vara ledig... Det var väldigt jobbigt att gå upp ur sängen i morse! Men när jag väl kom till jobbet gick det bra och dagen passerade fort!


När jag kom hem, åkte Petter och jag till Linköping för att handla hundmat till Soya. Köpte lite annat smått och gott oxå... bland annat ett gott ben och lite plockgodis till Soya.


 


Igår när Soya och jag skulle ut och gå en sista kisserunda kom grannen Lena och hennes son Isak ut. De sa att det stod 2 älgar uppe i backen. Jag ställde mej och tittade med dem, och då upptäckte vi ytterligare en... Så en ko och två kalvar stod en liten bit ifrån oss... De är ju väldigt stora när man kommer nära dem, och man vill ju inte köra på dem med bilen... På andra sidan skogsdungen de stod och åt vid ligger en lite större väg och det är ju så otäckt om de springer ut mitt i trafiken... Det passerar massor av bilar där dagligen! Soya luktade lite åt deras håll, men verkade inte alls intresserad av dem... 


Hon nosar och  luktar för övrigt väldigt mycket nu... Hon löper och alla små kissefläckar ska undersökas... och är det då en hane som gått där måste hon kissa lite över... Så ibland klättrar hon upp med framtassarna på snövallarna och kissar stående i nån konstig ställning... Ser ganska kul ut!


Ikväll blir det ishockey igen från USA och junior VM. Sverige mot Ryssland. Mycket spännande!


Nu när Chrille snart kommer hem ska jag ta bilen och åka och handla lite... Fattar inte, men mjölken är alltid slut i detta huset! Oavsett hur mycket man drar hem... Bor nog tillsammans med ett gäng kalvar...! ;0)


Ha en bra måndagskväll! 



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards