Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 10 augusti 2010

Av Annelie - 10 augusti 2010 22:01


I söndags åkte Cajsa, Soya och jag på en liten minisemester till Pernilla och killarna i Lidhult. Tyvärr regnade det mest hela tiden, så det blev inte så många kort tagna. Men när Pernilla tog med oss till Inger på kennel Vallklanen åkte kameran fram. För tillfället finns där 10 små valpar som i dagarna är leveransklara. En del av dem ska flytta till sina familjer snart, och några finns fortfarande kvar till försäljning. Vi åkte inte dit för att handla, utan bara för att gosa och busa med sötnosarna!      Cajsas kameraväska var väldigt god att bita i!!!!



   Visst blir man sugen på att stoppa ner den i innerfickan och ta hem den????



   En av de bruna sötisarna!



         


Efter besöket hos Inger åkte vi hem till Pernilla i Lidhult. Eftersom vädret inte var det bästa satte vi oss framför tv´n och tittade på filmen Avatar.


Igår åkte vi till Ullared och shoppade loss! Tyvärr var där så himla mycket folk att man knappt kunde gå där... (Vi hade himla tur som fick en parkering...) Handlade lite för mycket som vanligt, men var nöjd med mina inköp. Bland annat hittade Cajsa och jag varsin vinterjacka. 


  

Så här snygga kommer vi vara i vinter!!!! =0)


Idag har jag fixat till pappas frisyr lite... Och senare på eftermiddagen städade jag lite här hemma! Ikväll har Cajsa, Olle, Soya och jag gått till svärmor och svärfar. Men fick skjuts hem, eftersom vi var lite trötta... Känner nog lite i benen efter gårdagens shopping...!


Nu ska jag ta och lägga mej med en bra bok, och sedan kommer nog John Blund ganska fort känns det som .... 


Ha det så bra!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards