Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg under juli 2009

Av Annelie - 7 juli 2009 22:34


Idag har vi fått besök av min jobbarkompis Ann (som har golden retrivern Nusse hemma). På Anns reaktion kunde jag nog läsa att Soya charmade henne en hel del. Senare på eftermiddagen kom Petters kompis Viktor (som oxå har en liten valp hemma) och grabbarna lekte en lång stund med Soya.


När Cajsa skulle ut och jogga runt Illernsjön tog jag Soya med mej och vi gick för att möta Cajsa... Men kom väl ca 100 m på den tiden det tog för min dotter att springa... Var tvungen att ha Soya kopplad, eftersom det kom så mycket folk springandes och gåendes och då ville hon hela tiden följa med dem... Och med kopplet på tar det vääääldigt lång tid att förflytta sig....!


Det märks även när vi ska gå uppför gatan här, för att komma till skogen. Det tar väldigt lång tid... Så ibland, som ikväll, släpper vi henne så att det går lite snabbare. Fast idag satte hon sig på grannens garageinfart och kissade. Sen gick hon till nästa hus, upp på deras ingång och satte sig och bajsade... Jag hoppas de inte såg mig smyga fram med bajspåsen i högsta hugg...!!!

Av Annelie - 6 juli 2009 21:35


Soya har fått tag på ett plastlock att leka med. Det var nästan roligare än hennes andra leksaker.


Hon har börjat bita tag i det mesta hon ser som hänger eller ligger i bra höjd... gardiner, krukväxter, byxor, persiennsnören osv...

Av Annelie - 5 juli 2009 22:00


På väg till skogen på morgonpromenad.


På vägen brukar vi gå förbi en liten lekplats. Soya blir lite orolig när Olle klättrar upp... Hon har t.om försökt klättra upp oxå!


Det är skönt att springa lös i skogen!


Soya har lärt sig att sitta på begäran.


Soya och Sudden är nyfikna på varandra.


När vi gick på kvällen började det regna... Så när vi kom hem fick Soya duscha bort allt grus och skräp som fastnat under magen och på tassarna. Det är inte poppis i badkaret men efteråt är det ganska skönt!

Av Annelie - 4 juli 2009 20:05


I morse när vi vaknade kände jag mej väldigt utsövd. Soya var  bara uppe en gång inatt! Skönt! Hoppas det håller i sej!!!

På förmiddagen åkte vi och köpte en hundbur till bilen. Gjorde en kort premiär runda med Soya. Det var inte så poppis... Hon ylade värre än en prärievarg...!! Men nu ikväll tog vi med henne när vi hämtade pizza och då fungerade det mycket bättre. Cajsa satt i baksätet och pratade med henne och då lugnade hon sig och la sej ner. Annars har det varit som vanligt idag. Mycket vila i skuggan och en hel del lek nu framåt kvällen. Ska ta en kvällspromenad snart igen så kanske hon sover lika gott inatt!


 Pinnar är kul att bita i.


Svärmor och svärfar kom förbi med smultron de plockat! Ska bli gott!


Soya och gosefilten.

Av Annelie - 3 juli 2009 22:12


Natten har fått oss att tänka tillbaka på när man hade spädbarn i huset... Soya har sovit en hel del men har också vaknat och velat gå ut. När hon blivit nersatt på gräset har hon lagt sig tillrätta där och direkt somnat om... Antagligen mycket svalare och skönare än i vårt sovrum!


Eftersom det varit väldigt varmt idag också har hon sovit mesta tiden på dagen.


Hon har hittat en sval och skön plats bakom busken i vårt välskötta  land.

Sovstund på altangolvet.


Soya gillar Foppatofflor, både att sova på och att bita i.


Framåt kvällen efter regn och åska blev det behagligare ute och Soya lekte med allt och alla. Vi tog med henne på en lite kvällspromenad. Hon har blivit riktigt duktig på att gå i koppel nu!


På skogspromenad med husse, Olle och hans kompisar Eric och Marcus.





Av Annelie - 2 juli 2009 22:05


Ja, då var hon äntligen här, vår skånska lilla prinsessa. Hemresan gick över förväntan. Hon sov nästan alla de 26 milen. Vi stannade 2 gånger på hemresan för att kissa och sträcka på benen. Tyvärr regnade och åskade det så mycket att vi inte kunde ta någon längre paus. Fast Soya kröp ihop och fortsatte sin sömn så fort bilen startade igen.

Väl hemma blev vi väl mottagna av Petter, Cajsa och Olle (som valt att stanna hemma) och av barnens farmor och farfar.

Lite senare kom min syster Carina och hennes barn (Malin, Oskar och Viktor). Alla är ju nyfikna på det lilla undret!


Soya i koppel för första gången på en rastplats utanför Värnamo.


 Tack pappa Teddy för den roliga bollen! Den var uppskattad!


Det är jobbigt i värmen... Skönt med en tupplur!


Första måltiden hemma i Tranås.


Carina försöker fånga Soya på bild.


Är man klumpig och lägger kameran i gräset så får man skylla sig själv... Soya greppade snöret och sprang iväg så ingen skulle kunna ta henne...


En sovande skönhet!


Två kompisar! Cajsa och Soya.



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards