Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg under juli 2009

Av Annelie - 23 juli 2009 21:35


Idag när jag var på jobbet spelade Petter fotboll med Soya.



Det är lite svårt att få grepp om bollen...



Världens sötaste fotbollspelare!



Ett rejält grepp om motståndarens fot borde väl ge utvisning eller....?

Av Annelie - 22 juli 2009 18:16


Att lägga en godisbit i en burk (ja vi lägger självklart i godiset) och sen öppna den och äta upp godiset är inte längre någon utmaning för Soya. (fast en kul sysselsättning).






Av Annelie - 21 juli 2009 21:40


På förmiddagen (när jag jobbade) åkte Chrille och Olle till Eksjö. Olle skulle till ögonläkaren för att kolla om han behövde glasögon. Under tiden passade Cajsa Soya. Men det är ju inte så ansträngande den tiden på dygnet, eftersom hon sover nästan hela tiden på förmiddagarna.



Man kan använda bajspåsar till mycket... I kväll hittade vi goda körsbär i skogen! Mums!



Det är svårt att låta bli att bita i borsten när husse gör Soya fin...



Kolla in ögonen! De säger väl precis vad hon tycker om att bli borstad... När hon hellre hade velat springa och leka...

Bus

Av Annelie - 20 juli 2009 21:05


Jaha, då hade man jobbat igen! Kom faktiskt upp på morgonen som jag skulle, men framåt halv 9 blev jag akut trött och hade gjort allt för en tupplur. Den tog jag när kom hem istället... Skönt!


Idag kommer det busbilder på prinsessan. (fast idag har hon levt rövare och då passar väl inte prinsessa som smeknamn?!) Hon har väl saknat sin matte...



Cajsa har tagit en actionbild..



Av Annelie - 19 juli 2009 21:00


Raindrops keeps falling on my head.... Ja idag har det regnat större delen av dagen. Men måste faktiskt erkänna att det är ganska mysigt nu när vi har gått kvällspromenad, bytt om till torra kläder, satt oss på altanen och tänt ljus. Samtidigt som vi lyssnar på regnets smatter på taket! Tyvärr känns det lite tungt att veta att jag ska jobba nästa vecka... Börjar kl. 06.00 i morgon bitti!!! Tänk på mej då! (om nån av er är vaken). Fast har semester veckan efter det igen.. Så jag ska nog överleva!



Tomaterna trivs på altanen.



Det är inte bara tomaterna som är gröna här i huset... Farmor gav Soya ett grönt ben som är bra för tänderna! Och mycket gott, enligt Soya! Tyvärr färgar det av sej så det ser ut som om Soya förvandlas till Hulken när hon haft det... ;)



Petter och Olle gav sej ut på en träningsrunda mitt i ösregnet... Kom hem och var genomblöta, och då inte bara av svett!



Cajsa tog också en löparrunda i regnet. Men med sin kompis Rebecka.



Vi har fått fina bilder på Soyas bror Felix, som bor med sin familj i Asarum. Vi tackar jättemycket för dem och hoppas att ni har det bra med den lille killen!



En riktig snygging!




Av Annelie - 18 juli 2009 21:37


Dagen har varit lugn. Eftersom jag jobbar nästa vecka försöker jag göra ingenting...

Idag hade vi planerat att grilla men så fort vi uttalar det högt börjar det regna... Konstigt!



Det är inte kul att gå i koppel uppför vår backe innan vi når skogen... Soya sätter sig och vägrar gå, biter i kopplet osv. Till slut efter mycket mutor och lek brukar vi ha avverkat sträckan som är ca 150 meter. ( Kan ta mer än 5 min.)



Snygg bild från skogen. I kväll när vi var ute och gick mötte vi ett gäng lite överförfriskade ungdomar i skogen. Först blev Soya glad och tänkte att detta kommer bli kul att få hälsa på alla, men helt plötsligt kom en kille med en bandspelare i en väska och Soya ryggade tillbaka direkt. Det var hemskt  otäckt!! (dålig musik var det oxå... Inte konstigt att hon blev rädd!)




I lekparken försöker Soya göra lika som barnen!

Av Annelie - 17 juli 2009 19:20


Vädret har vi inte kunnat klaga på idag! Har passat på att tvätta lite kläder, men skillnaden på högen är inte speciellt stor i tvättstugan... Annars har vi mest slappat idag! Skönt! Tyvärr fick Olle solsting på axeln... hmm... (det är en allvarlig åkomma).


Framåt kvällen åkte vi ut till Skoboviken och badade. Eller rättare sagt Olle och Cajsa badade och Soya vadade lite i kanten.



Efter badet åkte vi förbi hos Ulle och Fredde och tittade på deras lilla rhodesian ridgeback Ackela! Hur söt som helst! Vi släppte lös hundarna så de fick leka. Soya klumpade på som värsta monstret, och Ackela låg i underläge för det mesta. Men mot slutet morskade hon upp sej och tog över lite. Kul hade de ialla fall!





Av Annelie - 16 juli 2009 22:35


Grattis på 8-årsdagen Olle!!!



Olle och Cajsa sov på altanen i natt oxå, så vi väckte Olle där med skönsång och paket.



På eftermiddagen kom Carina, Malin, Viktor, morfar, farmor och farfar och fikade. Olle fick bland annat en trumma som han önskat från Kolmårdens djurpark.



Olle fick oxå fint svärd och en sköld. Så ikväll på promenaden följde han med Chrille, Soya och mej. Vi fick smyga och leta efter orcher (vet ej hur det stavas, men det är nåt hemskt i Barda...) och troll. Olle och Soya hittade spår hela vägen... Det var väldigt spännande och Soya verkade hänga med bra i leken!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards