Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 16 mars 2013

Av Annelie - 16 mars 2013 21:11

Vaknade med migrän-känning idag... Tog tablett o sov ett par timmar, o kände mej bättre efter det.  Olle hade öppet hus i skolan idag, men tyvärr fick Chrille gå dit ensam, pga min skalle....




På eftermiddagen tog vi bilen o åkte ut i skogen en sväng med Soya. Därefter åkte vi mot Trehörna, där lilla Gemma senast sågs. Men vi såg henne inte, tyvärr... O enligt Missing dogs sida på fb har inte så många sett henne idag... De har varit nära henne några gånger men inte lyckats få tag på henne... Stackarn!


 


Det är många frivilliga som ställer upp o hjälper till att leta! Men på fb verkar det oxå vara några som kritiserar letandet osv... De tror att Gemma hetsas av alla människor, som letar... Men de som håller i letandet garanterar att ingen hetsar henne, utan allt går lugnt till. De måste ju vara många människor om de ska kunna ringa in henne... Jag känner att hade det varit min hund som sprungit bort, så hade jag varit tacksam för all hjälp jag kunde få! Folk har lagt ner de flesta av dygnets timmar på letande, o  då är det ju inte kul att få en massa skit för det!




Hoppas verkligen att de får tag på henne snart!!!!




Ikväll fick jag ett sms från Sanna, där hon undrade om Soya var leksugen... O gissa om hon var det!? Så vi åkte ut till Malingskog o släppte hundarna! Det är så bra, eftersom vi kan tända lamporna som är på planerna vid hundklubben, o då funkar det ju att vara där även på kvällen!




Nu sitter vi framför Fångarna på fortet o tittar...




Ber till vädergudarna för sol o plusgrader i morgon igen!


Ha en bra kväll!!!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards