Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 14 mars 2013

Av Annelie - 14 mars 2013 19:03

I kväll har Cajsa o jag lånat Wille en stund för lite bus med Soya. Vi åkte upp till Bredstorp o släppte dem på fotbollsplanerna. Tyvärr kom inte solen åt att lysa där, så en del av bilderna blev lite mörka...


                                                 


Nu ska jag stryka lite kläder innan jag bänkar mej framför tv´n.


Må så gott!

Av Annelie - 14 mars 2013 10:50

Jag kan meddela att vi definitivt inte har någon vakthund! I morse låste jag upp garaget, eftersom sotarna skulle komma hit! Så, när de anlände, gick de direkt in via garaget o in i gillestugan. Den ene av dem hojtade upp till oss, om att de kommit. Soya reagerade givetvis, men bara nyfiket. Jag ropade ner o undrade om de var hundrädda, o när de sa nej så lät jag Soya gå ner. Jag hörde dem säga nåt till henne o när jag kom ner hade hon satt sej i soffan. O när jag gick upp igen följde hon med mej. Sen sa hon inte ett ljud medan de stökade runt där i källaren o uppe på taket. Hon bara låg o sov o tittade inte ens upp! Fast man vet ju inte hur hon skulle reagera om det kom in nån med onda avsikter!?


Efter att ha varit en snabbsväng till jobbet gick Soya o jag en runda i skogen. Såg spår som såg ut som små hundspår, men utan människospår jämte. Genast tänkte jag att det kunde vara lilla sheltien Gemma, som varit på rymmen sen förra veckan... Följde spåren en bra bit, men till slut lyckades jag tappa bort dem... Vet ju inte om det var Gemma, som gått där, eller om det var rävspår! Det finns ju en del rävar här oxå! Men jag hoppas innerligt att de får tag i henne snart!!! Stackarn måste vara både frusen, trött o hungrig!


 

Lite mys på altanen efter promenaden!


Idag mår jag faktiskt lite bättre, o känner att förkylningen släppt taget lite om mej! Så i morgon kommer jag att jobba igen! Det känns bra!


Nu ska jag fortsätta att be till vädergudarna om plusgrader o mer sol!


Ha en bra dag!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards