Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 28 februari 2013

Av Annelie - 28 februari 2013 08:32

I går förmiddag åkte jag till hundklubben för att träffa Pernilla o Lisa. Det var dax för veckans rallyträning. Pernilla o jag gick en sväng med hundarna medan vi väntade på Lisa, som vi visste skulle komma senare. När vi går tillsammans är det bara Mio som gäller för Soya... Hon bryr sej inte det minsta om Smilla... O det är mycket spring o skällande! (Eftersom båda Soya o Smilla hörs...) Så ingen kan ta miste på att vi är ute i skogen...!

                             


Väl tillbaka på parkeringen hade Lisa, Amanda o Tindra kommit. O då satte vi upp dagens bana. Soya o jag körde bara en gång, eftersom jag skulle börja jobba kl. 12... Men lite träning är bättre än ingen alls!


     

Lilla Amanda får lära sej att vara med bland hundar redan från början! Hon sitter så snällt i vagnen, o nöjer sej med att någon drar lite i kärran emellanåt!


I går märkte jag på jobbet att jag varit borta därifrån väldigt länge... Medan mina kollegor var på rast var jag ensam med 7 barn, samt 7 som sov... Egentligen inga problem alls... Men när två kissade på sej o en skulle gå på toan samtidigt som en kille, som var nyvaken helst ville sitta i mitt knä, så blev det lite stressigt för mej... Men försökte hela tiden tänka på att inget blir bättre av att jag springer runt o yrar, utan bara ta det lugnt o andas! Var ju ensam i knappt en halvtimme, o när kollegornar kom tillbaka var det ganska lugnt igen! O det är ju lite skillnad med att jobba med de yngsta barnen, än som tidigare när "mina" barn var mellan 3-6 år... Tidigare kunde jag lämna dem korta stunder, för att hjälpa nån på toan till exempel, o ändå höra att allt var ok med övriga. Men nu vet jag inte riktigt hur mycket jag kan släppa de små, medan jag hjälper någon... Men det kommer säkert bli bra när jag känner barnen ännu bättre!


Nu ska jag snart åka o göra dagens dagsverke! Jobbar mellan kl.9:30- 11:30. Sen ska jag hem o tvätta lite som Olle behöver ha med sej på helgens hockeycup, o efter min lilla eftermiddagslur åker Petter o jag till pappa i Ömo för att hjälpa honom med sin flytt till sin nya lägenhet! (Så känns det som om min eftermiddag kommer att se ut, men man vet aldrig vad jag orkar göra förrän jag jobbat klart!)


Ha en bra dag o njut av solen!!!!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards