Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 6 maj 2012

Av Annelie - 6 maj 2012 18:36

Vad glad man blir när man vaknar på morgonen och ser att solen kikar fram! Det är liksom lättare att ta sej ur sängen då! 


På förmiddagen idag var vi och tittade på Olle och hans kompisar som spelade match. Olle stod i mål, vilket gör hans mamma väldigt nervös så fort motståndarna anfaller... Men har var duktig idag, trots att de förlorade med 3-1. 


 
Soya hade med sej sin egna boll, eftersom hon har en tendens att punkter fotbollar, och det skulle nog inte vara så poppis om hon förstörde matchbollen...


Det blev lite lek på grusplanen efter matchen.
          


När vi kom hem från matchen tittade min pappa förbi. Han hade med sej ägg, som han köpt i Ramfall. (Det känns så bra att kunna köpa ägg där man vet att hönsen mår bra och kan gå ute och picka i jorden!)


Nu i kväll har Chrille, Soya och jag varit vid hundklubben och tränat lite, och även lekt!
                     


Vårt fina klubbhus!


Jag kan förstå om ni tröttnar på mina kort, eftersom det nästan alltid är samma objekt på dem... Men det är liksom ingen annan än Soya som är så sugen på att vara med på bild i vår familj!


Denna veckan ser ut att bli lite jobbig... På onsdag kommer jag jobba länge på kvällen, eftersom jag har 3 föräldra samtal som ska avklaras då... (Vilka oxå ska förberedas innan...)



På torsdag har vi sista kurstillfället på agilityn! Hoppas att jag kan få med mej Chrille dit med kameran!


På lördag åker vi till Linköping för tävling, och jag ska satsa på att jag inte får någon magkatarr tills dess!!! Ser verkligen fram emot tävlingen!


Nähä, nu ska jag lämna över datorn till Chrille, och sedan ta hand om disken!


Må så gott! 



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards