Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg under december 2012

Av Annelie - 14 december 2012 22:40

Idag har jag varit på mitt jobb o tittat på barnens luciatåg!  Det är alltid så roligt att komma dit, o bli mött av alla goa kramar! Mitt under luciaframträdandet upptäckte en flicka att jag satt i publiken o började ropa mitt namn o vinka, sen smittade det sej till grannen osv... De är så söta!!! Kommer sakna dem, nu när jag snart ska börja jobba på en annan avdelning! Men vi kommer ju att ses ute på gården ändå!



 

Igår var Soya o jag med Ann o Nusse till Anns sommarstuga, Blåkulla. Solen sken o det gnistrade så fint på träden! Vi gick en lång promenad, där vi pulsade i snö, så vi blev både trötta o varma.

 

 




  

Det var inte skottat ända fram till stugan, så vi fick parkera bilen o gå den sista biten. Hundarna tyckte självklart det var kul att springa i snön!




       

Fina Blåkulla!

 



    


             


Vi hade en underbar förmiddag i snön!!! Tack Ann för trevligt sällskap!




I morgon ska vi åka till Jönköping för att titta på Olle o hans lag, som ska spela DM-final mot Tingsryd! Hoppas det blir en spännande o bra match!!!



Nu är det dax för sömn! Må så gott!

Av Annelie - 11 december 2012 21:46

Nu när jag varit sjukskriven borde jag kunna fixa nya inlägg hit till bloggen varje dag... o fixa en lite juligare header o bakgrund... Men det blir liksom inte av... Jag är sällan inne på andras bloggar o läser, något som jag tidigare gjorde nästan varje dag! Men idag kommer ett litet inlägg!!!



Har suttit vid datorn en stor del av dagen, o följt hur sökandet efter Elvira har gått... Elvira är Soyas syster, som rymt från sina nya ägare igår eftermiddag. Hon har varit ute hela natten, o vad jag tror så har de inte fått fatt i henne än, så hon blir nog utomhus inatt oxå! Stackars lilla gumman!!! Louise o Ann-Britt, Soyas uppfödare, har varit ute hela dagen o försökt få tag i henne. De hade sett henne på nära håll, men hon verkade chockad o rädd, o sprang ifrån dem. Det är så jobbigt att sitta här så långt ifrån dem, o inte kunna hjälpa till mer än att hålla tummarna o hoppas att de hittar henne igen!


Ikväll har jag varit med agilitygänget på Ekliden o ätit julgröt, bröd, skinka, ost, kex o massor julgodis! Så himla gott o trevligt!

Angelica, Carina, Elin, Rebecka, Lisa, Cissi, Mats, Pernilla o Monika.




   

Carina, Elin o Rebecka.



I morgon ska jag o Ann åka till jobbet för att äta jullunch! Ska bli så gott!!! Sen kommer vi stanna där ett tag o umgås med barnen o de vuxna!


Sen har jag lyckats dubbelboka mej igen...(det händer ganska ofta nu för tiden, när minnet sviker...) På kvällen har Olles klass luciafirande på skolan, o jag har sagt att jag ska föja med o träna agility samma tid... Vi får se hur det blir... Det är nog det sista luciatåget jag får se något av mina barn i, så det lutar väl åt att det är där jag hamnar till slut...


Nu ska jag ta o sluta mina blå o försöka sova, så jag är pigg i morgon!


Hoppas ni haft en bra dag!!!

Av Annelie - 6 december 2012 16:53

Ja, snön fortsätter att falla ner! O nu är det till o med så att jag tycker att det räcker! Men hellre mycket snö än regn o blask!!!


Idag har Petter o jag varit en sväng hos pappa i Ömo o även på kyrkogården i Sund!  På hemvägen fick jag ett sms från Sanna, som undrade om Soya var leksugen. O det är hon ju alltid!!!


När vi kom ut till Malingskog, där vi skulle ses, var Helen där med söte eurasiern Wilde! Han är bara 17 veckor o världens sötaste!!! Soya o han sprang o lekte en stund innan Sanna o Wille kom. Hade med mej fotograf med kamera, så jag lägger in en hel del bilder!!!


                                 


Jag önskar att det ska bli lite solsken någon dag så blir bilderna lite bättre!




Ha en bra dag!

Av Annelie - 4 december 2012 14:33

Just nu klagar jag inte på vädret!!! Det är så skönt med en ren hund när man kommer in från promenaden!!! Det är precis lagom mycket snö nu, o precis lagom temperatur! Så om jag fick bestämma skulle det inte komma mer snö nu, o tempen skulle vara så här fram till vår!!!

 



Idag har Soya o Nusse lekt i snön!

Soya väntar på att Nusse ska komma ut!



 

O när han kommer farande ut från huset så är leken igång...

 

                               

Soya älskar att få gå in till Ann, bland annat för att hon kan äta upp Nusses mat... Den lilla tjuven!





Ann o jag drack te o åt jättegoda saffransskorpor, o hundarna gick mellan oss o pussades o ville bli klappade... Men till slut la de sej till rätta o vilade en stund. Nusse på sin favoritkudde, som han nästan alltid bär på! (Därav smutsen... den är liksom väldigt älskad...!)

Soya hoppade upp i soffan o vilade sitt huvud mot kudden!

     

Nu ska jag äta lite lunch, o sen behöver jag nog skotta lite igen...




Ha en bra dag i snön!    

 

Av Annelie - 2 december 2012 17:50

Ja idag är det första advent o det är perfekt adventsväder!!! Minusgrader o snö!!!


På förmiddagen fixade jag lite i vardagsrummet o sen var vi bortbjudna till svärmor o svärfar på god söndagsmiddag! Alltid gott att få mat där!


Idag har jag plockat fram ett par tomtar oxå!



   

Soya ligger i fotöljen o adventsmyser!


Hoppas ni alla har haft en bra helg!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards