Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 14 juni 2010

Av Annelie - 14 juni 2010 21:06


Idag började jag jobba klockan 6 och skulle jobba till klockan 14, men vid halvelva tiden kände jag att migränen var ett faktum... Hade känt lite innan men inte så mycket utan att jag kunde jobba... Tog ett par tabletter och la mej en stund på jobbet, men efter ca 20 min var det dax att åka hem och bädda ner sej i sängen. Och det var tur det, för jag sov till klockan 16... Sen kände jag mej lite bättre och nu är jag mest matt i kroppen och huvudet.

 

Cajsa och jag var nyss ute en sväng i skogen med Soya. Hon har haft världens energi sedan vi kom hem från Dalarna... Hon sprang som en tok i skogen. Vilken glädje det är i den kroppen! Hon har börjat äta bättre oxå sedan vi började med Klass färskmat! Det är väldigt gott! Men luktar förfärligt!!!

 

Tänkte lägga in Soyas bedömning från gårdagens utställning:

Good head, eye and pigment, mouth, nice reach of neck and shoulder, good topline and tailset, good front bone and feet, nice spring of rib and good turu of stifle, move well, lovely temperament.

 

Det lät ganska bra va? Blev lite förvånad att hon inte nämnde nåt om hennes hull... eller avsaknad av hull... ;) 

Ska bada Soya i mitten av veckan och sedan borsta och borsta innan hon ska ställas ut i Jönköping nästa helg. Pernilla har lovat att ställa henne åt mej! Och det kommer bli bra mycket bättre än när jag gör det, eftersom jag stimmar innan och är nervös....! På söndag kommer jag att kunna sitta och njuta av utställningen istället! 

 

Har tv´n på samtidigt som jag sitter vid datorn... Norska Hollywoodfruar... Herregud, vilken konstig verklighet de lever i ! Skulle gärna ha deras pengar, men inte leva det liv de lever!!! 

 

Nu ska jag nog ta och surfa runt lite på nätet och sedan ta en bok och läsa lite innan jag somnar igen! 

 

Ha en bra måndagskväll!  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards