Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 11 juni 2010

Av Annelie - 11 juni 2010 09:37

Hur kan det vara så att Soya är piggare än vanligt på promenaderna, trots att hon inte ätit ordentligt på länge...???? Jag får det inte riktigt att gå ihop.... Hmm.... Äter inte jag blir jag ju helt slut, men med henne är det tvärtom! För några veckor sedan var Soya som vanligt, gick och lommade efter oss på promenaderna och sprang inte mer än nödvändigt.... (Förutom när vi lekte med henne eller körde inkallning). Men nu de senaste veckorna är hon som galen ute.... Springer fort fort och är för det mesta framför oss.... Det tycker vi i och för sej är roligare, men ändå förstår jag inte!


Idag ska jag ta med henne till djuraffären och kolla vikten igen... Den hade ju inte ökat dirket när vi tittade senast... Och tyvärr tror jag inte på någon uppgång idag heller....


Sen ska jag börja packa inför vår resa till Dalarna i helgen... Cajsa, Soya och jag skulle ju åkt med Soyas farmor Pernilla, pappa Teddy och farbror Rebus till Anette och besöka hennes valpträff i Grängesberg. Men tyvärr kan Pernilla inte åka,eftersom hennes Keno inte mår bra! Så vi tar med oss Chrille istället! Ser fram emot resan och att få träffa flera av Soyas halvsyskon! Och Soya kommer nog älska att vara där!!!! Hoppas på fint väder!!!! (såg vädret på tv´n förut och det såg inte lovande ut... men jag låtsas inte om det....)


På söndag ska vi åka till Avesta på hundutställning! Det kommer också bli kul, fast är lite orolig för Soyas vikt!!! Fick ju påbackning om den förra helgen och som sagt var, så har det ju säkert inte blivit bättre....


Idag har jag semester och ska ta det lugnt ett litet tag till innan jag ska duscha, åka och handla och sedan baka bullar!


Ha en bra fredag!!!!


  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards