Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 21 februari 2014

Av Annelie - 21 februari 2014 19:39

Idag har min granne, Lena och jag varit hos Monica och hälsat på. Hon och hennes man Roland har en 9 veckors schappendoe, som heter Tuva. Och eftersom Lena snart ska få hem sin schappendoevalp, var det lite extra kul att träffa den lilla busen! 


         


Innan vi åkte till Monica var jag ute vid hundklubben och gick med Soya och Bea i skogen där. Då kom en cairn terrier springandes emot oss. Han var väldigt busig och ville fram till hundarna. Men jag lyckades inte se någon ägare... Visste inte riktigt hur jag skulle göra med honom, men han följde med oss på vår lilla runda. När jag kom till bilen satte jag in mina hundar i bilen och kopplade den lille hunden. Sen skickade jag sms till min träningskompis Carina, eftersom hon jobbar som sköterska hos veterinären och eftersom hon är instruktör på hundklubben, så brukar hon känna till de flesta hundägarna i stan. Vi kollade hundens chip och fixade fram namnet på ägaren. Men medan Carina försökte nå honom på telefonen såg jag att det kom en vilsen man till parkeringen. Och det var hundens husse. Så hunden kom tillrätta slutligen! 


De senaste två veckorna har jag varit nere på agilityplan ett par dagar och tränat lite med Bea. Hon är så rolig att träna agility med! Det är full fart hela tiden! Och hon fullkomligt älskar det! Vi har ännu inte kört så mycket hinder, men tunnlar, höger och vänstersvängar runt hinderstöden och så har jag lånat Carinas slalombågar. Och det har fungerat jättebra med dem bågarna!  Provade med 6 slalompinnar häromdagen, utan bågar, och Bea satte slalomet direkt! Ser fram emot vår fortsatta träning!


I morgon kommer jag åka med Soya till Skänninge för sista rallylydnadscupen. Jag har egentligen inga höga förväntningar på oss, men jag ser det som ett träningstillfälle. Anar att Soya kommer att vara lite seg, men hoppas självklart att jag har fel!


Nu ska jag ta och packa lite inför morgondagen!


Ha en bra kväll!



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards