Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 9 januari 2014

Av Annelie - 9 januari 2014 19:37

Bea firade in det nya året med att börja löpa! Och häromdagen började även Soya. Det blev en bra tajming och jag hoppas att de fortsätter att synka sina löp även framöver! Bea har inte varit lika renlig, som Soya alltid varit... Hon har luktat en hel del blod och vi har sett tecken lite varstans i huset. Soya har däremot hjälp till med renhållningen av golven... (Inte så fräscht kanske, men Soya var superglad!) 


Idag hade jag tänkt åka och träna agility tillsammans med kusin Ann-Charlott och hennes dotter Olivia. Men eftersom det vräkte ner regn, som nu övergått i snö, ställde vi in det och jag fick tid till annat. Så jag planerade att tvätta av Bea lite i underlivet, samt skägget... Men eftersom det varit stopp i avloppet under badkaret ett par dagar, så blev jag tvungen att rensa där innan jag började med Bea. Inte speciellt kul jobb, men nu är det rent och rinner så fint! Badningen blev som vanligt mindre populär, men när det väl är avklarat så är ju allt som vanligt igen! 


Det där med stopp lite varstans är vi hundägare, och framför allt Beardis-ägare, nog vana vid... För det är ju inte bara i avloppet som korkar igen av hår och pinnar... Utan även dammsugar-röret... Allra helst hos oss, eftersom jag ibland är lite lat och böjer mej inte alltid ner för att plocka småpinnar utan chansar på att de ska passera obehindrat genom slang och rör. Och till slut säger dammsugaren ifrån och kräver rensning. (Ja, jag har en sopkvast och skyffel, som jag sopar upp pinnar och grus med, men det är ju smidigare med dammsugaren...)


Ja, nu ikväll har snön kommit hit! Jag gillar ju egentligen snö, men nu känns det som om det kvittar... Hade gärna bara tagti lite minusgrader och frusen mark... 


Igår var hundarna ute på trädgården en stund under sträng översikt av sin matte... (Det bor ett par hanhundar här omkring, o jag vill ju gärna inte ha besök av dem just nu...) Och faktiskt så anade man solen bakom molnen, så jag dammade av kameran och tog några bilder...


 

Fröken Bus försöker få igång Soya till lite lek...





 

Men löper man kan det vara skönt att slippa leka med lillasyster...






 

Men så fort ormen kom ut på gräset ville Soya vara med! Hon älskar dragkamp och kan stanna, om hon har en leksak eller pinne och Bea jagar henne, och hålla fram den till Bea för att få lite dragmotstånd. 






 

Mina      !!!!






   


Nu är det snart dax för lite sömn. I morgon får man nog förbereda sej på snöskottning!


Ha en bra kväll!


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards