Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 27 juli 2013

Av Annelie - 27 juli 2013 23:18

De sista dagarna har det varit ganska kvavt o varmt... Vilket resulterar i huvudvärk... Så jag har legat o sovit en del, men det mesta fixar sej med alvedon! 


I går kväll åkte vi till Torpön o tog ett kvällsdopp! Det var så himla skönt att jag lyckades komma i vattnet oxå.

             

Olle o jag simmade ut en bit. 




 




Idag steg vi upp tidigt o åkte till Vimmerby för agilitytävling. Eftersom jag vrickade foten häromdagen kunde jag inte springa, utan Chrille var snäll o ställde upp. Tyvärr så gick det som det brukar på tävling... Alltså VÄLDIGT sakta...! Så vi bestämde att vi inte skulle ställa upp i nästa lopp som vi anmält oss till... O faktiskt tror jag att det får bli så att vi hoppar över tävlingen i anmält oss till nästa helg! 

 

Lite peptalk inför loppet! Tyvärr gjorde jag den stora tabben att jag kom o ställde mej vid kanten av banan, o Soya hade full fokus på mej just innan start! Det kan ju ha varit ett störande moment... Men under själva loppet tittade hon inte efter mej... 





   

På bilderna ser det ju faktiskt ut att gå ganska fort.... Men bilderna ljuger! 



Vi passade oxå på att titta på lite fotboll i Vimmerby eftersom Bullerbycup är denna helgen. Olle skulle egentligen varit med, men eftersom hans senila föräldrar missade att anmäla honom, så fick han va hemma. Däremot fick han hänga lite med kompisarna idag o bland annat åka med i spelarbussen. 


Ikväll har vi kollat på film på altanen, o ätit ost o kex! O nu har Olle o jag nyss kommit hem från en nattarunda med hundarna! 


Så nu är det nog dax att stänga ner o sova några timmar!


Må så gott!



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards