Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg under augusti 2011

Av Annelie - 6 augusti 2011 20:07

Idag började morgonen väldigt tidigt... För i morse åkte vi till Pinnarpsbadet i Kisa för en liten inofficiell utställning. Soya var den enda beardiesen... 


   Väntar på att få komma in i ringen.




   Olle hade badkläder med sej, och badade ett par gånger.




       Soya skötte sej väldigt bra i ringen. Skönt!!!



                 Syrran och pappa kom och tittade en stund på oss. Sedan följde Olle med dem till Österbymo.




     BIG-finalen! 



   Och slutligen BIS-finalen.



           På hemvägen stannade vi till hos syrran med familj för att hämta upp Olle. Soya har alltid bråttom in på deras trädgård...



       
Kritiken hon fick:
               Härlig tik med vackert huvud och utvecklat korrekt bett. Bra hals och rygglinje. Goda vinklar både fram och bak. Rör sig med bra driv i stegen både fram och från sidan. Trevligt temperament. Välvisad.


Nu kan jag meddela att vi är väldigt trötta, Chrille, Soya och jag... Har oxå bränt mej i solen... Satt ju där i några timmar...


Härnäst blir det  till att plocka fram lite kvällsmat och i morgon åker vi till Linköping för att köpa hundmat! 


Hoppas ni haft en lika bra dag som vi! 

Av Annelie - 4 augusti 2011 22:41

Ja, nu kan man väl inte klaga på det fina vädret i alla fall... Det enda man kan klaga på är att semestern är slut... Men har ju ändå ett jobb där jag kan vara utomhus en stor del av dagen! 


Jobbade till halv fem i dag, och när jag kom hem la jag mej för att vila en stund... Därefter åkte Cajsa och jag och handlade lite på Kvantum. Köpte bland annat glass, som vi åt på altanen samtidigt som vi spelade lite kort. (Behöver jag säga att det var jag som vann...?)
   Jag valde citron - lakrits glass!!! Så himla gott! Det bästa är att det bara är jag i familjen som gillar den, så jag lär nog få ha den ifred! 


   Soya fixade till skägget lite... Vad tror ni om utställning på lördag? (I kväll har hon dessutom rullat i blåbärsris... så det får väl bli lite mer tvättande i morgonkväll...)


Cajsa och jag tog med oss Soya ut på en härlig kvällspromenad i Malingskog. Cajsa tog även med sej kameran och fixade lite fina bilder.
   Det är så vackert i skogen!    Och när man kommer fram till sjön blir allt ännu finare!            Tyvärr har de förstört vår fina promenadväg, eftersom det ska byggas hus där... Förstår att folk som kommer flytta dit kommer få fantastiskt fin utsikt över sjön, men jag hade hellre behållit skogen som den var!!! Eftersom hundklubben ligger i närheten går det massor av folk och hundar här varje dag! Det är så bra oxå, för man kan ha hundarna lösa!  Mot slutet av promenaden är det en lång raksträcka, som Soya gillar att rusa fram och tillbaka på!


Nu borde jag nog lägga mej och sova, men är inte så trött... Ska väl läsa lite så kanske jag somnar fort!


Må så gott!  

Av Annelie - 2 augusti 2011 22:53

I eftermiddag tyckte Soya att hennes matte och husse var enormt tråkiga, ingen av oss hade tid att leka med henne... När jag kom ut till henne hade hon lagt huvudet på bollen... Tror det var i protest...!
     
Idag har jag tvättat, strykit och städat lite... Det är inte klart ännu, men en bra bit på vägen!


Nu ska jag sova, eftersom jag börjar klockan 6:15 i morgon... Blir till att försöka komma upp vid fem...


Ha en bra natt och morgondag! 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards