Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 29 augusti 2011

Av Annelie - 29 augusti 2011 17:26

...sedan jag senast bloggade. Men här är jag igen! 


I fredags hade vi en underbar kväll tillsammans med Lena och Stefan. Vi åkte ut med deras båt på sjön till Torpön, för att äta och njuta av det varma vädret. Men när vi kom dit hade de precis stängt köket, så vi fick nöja oss med att ta nåt att dricka. Vi satt där ett tag och pratade och hade trevligt. Efter det åkte vi till Hätte och Sjökrogen. Där var det fortfarande öppet så vi åt en himla god middag. Sen tog vi båten tillbaka till hamnen för en kort promenad hem. Hade en helt underbart rolig kväll!


I lördags åkte Chrille och Petter till Skövde för spel med j-20. Då hade jag planerat att göra en massa hemma, men fick inte mycket gjort.  Det var ju så varmt och svettigt att man knappt kunde röra sej...


Igår var vi uppe med tuppen för att åka på vår första officiella agilitytävling. Den var här i Tranås och det var enbart klass 1. Två lopp i agilityklassen först och sedan två i hoppklassen. Hade egentligen inga förhoppningar om någon framskjuten placering, så jag blev väldigt glad för att vi tog oss igenom första banan med bara 5 fel. Fast eftersom Soya var oerhört seg och långsam fick vi även tidsfel... men vi placerade oss i alla fall! Nästa lopp var hon ännu segare... Och dessutom sprang iväg från banan till ett tält där de hade en beardies. Tredje loppet gick i slowmotion... Det hjälpte inte hur mycket jag än lockade och peppade... Fjärde loppet tänkte jag att jag skulle diska mej själv genom att hoppa över slalomen, som hon visat minst entusiasm inför... Men vi kom inte så långt...Efter första hindret var ett långhopp där hon satte sej och bara tittade på mej... Då tog jag och avslutade loppet genom att ta de två sista hindren... Hon var verkligen inte sej lik igår! Det brukar vara väldigt mycket mer tempo i henne, men eftersom hon ska löpa snart tror jag att det inverkade... Sen var hon nog lite distraherad av tälten och hundarna runt omkring! Men det är ju bara att ta nya tag en annan gång! 

Vi pratade en hel del med de som oxå hade en beardies. Hon var 6½ år och hade avancerat till klass 3 i hopp, men tävlade fortfarande i klass 1 i agility. Hon hade problem med kontaktfälten på balanshindren. Så det syntes att hon var väldigt duktig!


Idag har jag jobbat, men sista timmen kände jag att migränen var i antågande. Så i eftermiddag har jag sovit och nu känner jag mej lite bättre. Hade egentligen personalmöte i kväll, som jag helst hade velat gå på, men eftersom jag känner mej lite konstig och seg stannar jag hemma och satsar på att kunna jobba i morgon i stället!


   
Nu ska jag se vad tv´n har att erbjuda.



Ha en bra vecka gott folk! 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards