Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 14 maj 2015

Av Annelie - 14 maj 2015 22:19

Det har varit mycket skönt med en ledig dag så här nästan i mitten av veckan. Och eftersom solen har visat sej från sin bästa sida, dock med sällskap av vinden, så har vi spenderat den mesta tiden utomhus. 


På förmiddagen åkte vi tillsammans med Lena och Sickan ut till klubben, för att träna lite agility. Vera har fått börja hoppa på låga hinder, och även träna lite slalom med bågar. Hon verkar gilla detta och hon är riktigt snabb! Så hennes matte kommer få springa på ordentligt i framtiden! 


                             


Efteråt gick vi ner till fotbollsplanerna och släppte hundarna. 

                                       


Som ni ser så älskar Bea och Soya att dra dragkamp med varandra. Ibland ser de inte de andra hundarna runt omkring, medan de drar... 


Tyvärr fick Lena migrän efter träningen, så eftersom hon o Sickan går på rallykurs på torsdagskvällarna, erbjöd jag mej att gå istället. Det gick, trots att jag inte tränat med Sickan, bra. Det var avslutning, så vi hade en kort "tävlingsbana" som vi fick gå två gånger. Första gången var Sickan lite okoncentrerad och jag lite osäker... Men andra varvet gick jättebra! Sickan är jätteduktig och följsam! Det vi missade berodde på att jag var sen i mina kommandon, och inte förberedde henne inför skyltarna. Men roligt hade vi, både hon och jag! 


Nu är det sängdax, eftersom jag jobbar i morgon. Blir lite segt att gå upp när alla andra i huset sover... Men kollade vädret och det verkar bli fint i morgon oxå, så jag får se fram emot en skön eftermiddag och kväll!


Må så gott!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards