Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 16 februari 2011

Av Annelie - 16 februari 2011 12:18

Igår fick vi igång våra massagestolar på jobbet och självklart satt jag en liten stund i den ena! Och som ett brev på posten kom migränen i natt... När jag testade en spikmatta en gång, fick jag migrän oxå! Så det sätter väl igång cirkulationen lite för mycket... Har spenderat förmiddagen i sängen, och känner mej mycket bättre nu, om än lite trött och matt, men den värsta värken är över, tack o lov! 


Häromdagen gick Ann, Nusse, Soya och jag en sväng i skogen... Gick mot Säteriet och på vägen långt fram såg vi först två rävar som lekte med varandra! När vi närmade oss smet de in i skogen... Helt plötsligt när vi kommit en bit på vägen råkade jag slänga en blick in mot sidan av vägen... och där stod en ENORM älg!!! Ca 7 meter från oss... Den bara tittade lite på oss... Soya som var lös såg den nog inte först, men när Nusse började skälla fick hon syn på den. Och precis i samma ögonblick kom en annan älg springande rakt över vägen där vi stod... Jag blev livrädd att Soya skulle sätta av efter, men när jag (antagligen med panik i rösten) sa till henne att komma, så sprang hon till mej direkt och jag kunde koppla upp henne... Vet att det går 4 älgar tillsammans där i den skogen, så det stod säkert ett par till och bligade på oss bakom nåt träd... Jag blev skiträdd, de är ju väldigt stora... Men Ann var cool och ville fortsätta på samma väg, men jag vägrade och vi gick samma väg tillbaka! 

  

Idag har Cajsa och Petter fått äran att gå med lilla prinsessan, men nu ska jag nog ta bilen och åka till Malingskog för en lite promenad i sakta mak... Det är så skönt när Soya kan springa lös, då behöver jag ju inte hålla så högt tempo! 


Ha en bra onsdag!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards