Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Annelie - 6 februari 2011 12:02

Ibland bloggar man sällan, ibland liiiite oftare... Men eftersom solen skiner idag så har jag gått med kameran runt halsen hela förmiddagen!   

Åkte ut till hundklubben och promenerade lite där! Soya gillar att nosa och lukta där snön försvunnit och det blivit barmark.

   Ett skogstroll...



      


Därefter lekte vi lite i trädgården, medans vi väntade på Chrille, som vi skulle skjutsa upp till ishallen. Kul när det kommer fram leksaker som legat under snön! De blir ju nästan som nya igen...   


            



När vi agerat taxi, åkte vi till Ann och världens sötaste Nusse!


   Visst är han underbar när han sitter i kökssoffan och väntar på oss!?



   Soya gick in och hälsade på Nusses husse Janne, sen bar det av ut i trädgården!



     Tjohooo!



   Rätt som det var kröp Soya under Nusses mage..



   Puss på dej Ann!



   

 

   Soya är lite sugen på att gå in till Janne igen...



     



       "- Kom igen nu, gamle man!"



   Bästa kompisarna!!!   




   Avslutar med en bild på den lille sjuklingen! Jag hoppas han mår bättre snart och kan vara ute och leka i solen med kompisarna snart igen!


Nu ska jag snart skjutsa Petter till ishallen... Ja, jag tror jag ska starta en taxirörelse!!! 


Ha det gott i solen!

Av Annelie - 6 februari 2011 07:58

Oj, nu var det länge sedan jag tittade in här... Ja allt går i perioder...! Den senaste tiden har vädret varit så grått och trist att det inte har varit någon vits att ta med sej kameran ut... Hoppas på lite solsken idag!


Har varit hemma från jobbet lite denna veckan... Olle är sjuk och jag var hemma i torsdags och fredags... Trodde att han skulle bli bättre, så vi kan jobba och gå till skolan i morgon, men igår kväll och i natt har förkylningen tagit nya tag och jag är tveksam till någon skola för honom i morgon! :( Känner att sjukdomen försöker etablera sej hos mej oxå, men hoppas på att min imunförsvar är starkt och att jag slipper... När man jobbar med barn, brukar man ju, peppar, peppar, inte åka på så mycket sjukdomar, men ibland slipper bacillerna igenom och man blir liggande...


Soya har oxå varit lite slö den senaste tiden. Hon äter inte som hon brukar och när vi går på promenad går hon 5 meter efter oss, om hon är lös. Och är hon kopplad går hon en halv meter efter och vänder sej om flera gånger och tittar längtansfullt på vägen hem... Däremot blir det samma fart på henne som vanligt när vi möter andra hundar! I fredags mötte vi Teddy, en söt euraser, och Zigge, en blandis som hon lekt med förr. Vi släppte dem tillsammans. Soya riktade helt in sej på Zigge och tittade inte ens åt Teddy. Hon var väldigt ihärdig och hängde irriterande kring hans ansikte hela tiden... Jag förstår att han blev trött på henne, och helt plötsligt sa han ifrån på skarpen. Men skam den som ger sej! Hon blev arg och skällde och försökte nafsa honom... Han blev ännu argare, och en stund trodde jag vi skulle bli tvugna att dela på dem... Men Soya som är en förståndig tös, backade och lät honom vara en stund! Sen försökte  hon få igång honom igen, men lite mer på avstånd! Jag tror att Zigges matte blev lite förskräckt, och sa att han aldrig gjort så här innan... Men jag har full förståelse för hans reaktion och är glad att Soya lyssnade på honom! Jag tror att Soya leker bäst med beardisar!!! (Förutom Nusse och Tessa, för de leker hon jättebra med!)


Igår var vi på en spännande bandymatch här på Bredstorp. Cajsas lag mötte Skirö tjejer! De är de ända lagen med bara tjejer i och det är väldigt roliga matcher! Synd att det finns så få tjejlag i serien! Iaf så vann Tranås Bois med 4-3! 


Idag ska Olles lag spela, men eftersom han inte är med, så stannar jag hemma. Men i eftermiddag spelar Petter och j-18 och då ska jag upp och titta. Soya är lite sur nu för de har satt upp förbudsskyltar i ishallen för hundar! Så hon får inte gå till sin favoritplats mer! :( Vet inte varför, eftersom det är så stort därinne, så är det ju som om man vore ute (jag tänker på allergier), men det kan ju vara nåt annat de tänkt på. Det har varit med ganska många hundar där detta och förra året. Jag accepterar förbudet och kommer lämna Soya hemma resterande matcher! (men hon är iaf ledsen och tycker synd om sej själv!)


Nu ska jag äta lite frukost, gå med Soya, åka och inhandla alvedon, nässpray och halstabletter!


  


Ha en bra söndag!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards