Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 5 juni 2015

Av Annelie - 5 juni 2015 23:14

I söndags var jag med Cajsa och Lena i Spångsholm, där de går på en inkallningskurs för Therese på Dogsense. Det är vid tre tillfällen, och detta var den andra gången. 


 

Sickan.




 

Yngst av deltagarna är denna lilla 9-veckors taxvalp. Så fruktansvärt söt! 




   

Therese hund Corrado.




     

Det blåste rejält i söndags! 




 

Vera.




               


I går, torsdag, hade vi en kvällstävling här i Tranås. Hoppklass 1. Nästa torsdag är det Agility klass 1. Första loppet blev ingen vidare succe´... Bea var övertaggad och efter ett par hinder började hon hoppa på mej och skälla. Jag kände att det inte var någon ide´ att fortsätta, utan försökte istället få henne lite lugnare, och faktiskt så gick sista delen av banan ganska bra. 

När vi väntade på start i andra loppet, kändes Bea mer samlad. Hon gick visserligen igång på de andra som körde, men jag försökte hålla henne en bit ifrån banan. När det blev vår tur och jag satte henne i starten, började hon genast titta efter husse som stod där mitt på plan och var tidtagare... (Det gjorde hon även i första loppet...) Jag litade inte på att hon inte skulle sticka dit, så jag vågade inte lämna henne så långt innan hon fick starta. Det var först en raksträcka med tre hinder, därefter skulle de in i slalomet rakt fram... Många hundar, liksom Bea, kom i alldeles för hög fart och missade infarten... Men trots den lilla fadäsen, och de fem felen det innebar, gick resten av banan superbra! Jag är så nöjd och glad med henne. Hon kom långt under referenstiden, så det gick undan. 


På onsdag har vi även agilitycupen här i Tranås. Så nästa vecka blir det mycket agility! 


Nu ska jag försöka sova! Ha en skön helg! 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards