Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg den 13 januari 2013

Av Annelie - 13 januari 2013 09:49

Igår åkte Soya o jag till hundklubben på förmiddagen, efter att jag skjutsat iväg herrarna i huset till sina respektive hockeymatcher! Lisa, Pernilla, Angelica o jag tränade lite rallylydnad. Det gick inte speciellt bra för Soya o mej, eftersom hon sprang runt o lekte med de andra hundarna medan vi byggde banan, o sen kunde hon inte koncentrera sej på rallyn... O banan var en klass 2 bana, så det var lite för avancerade skyltar för vår del... Men jag förenklade lite o la det på vår nivå! Efter en stund kom en tjej med en 1½ årig rottis o ville prova lite! O det är ju väldigt kul, eftersom vi inte är så många aktiva inom rallyn. Rottisen brukade hon ha lite problem med, han brukar göra utfall mot andra hundar. Men igår skötte han sej jättebra o ville nog gärna leka en stund med de andra!


På kvällen hade jag bjudit hem Ann o Nusse på lite mat. O vi bestämde att hon kunde komma kl. 18. O just innan den tiden ringde Chrille o Petter o ville bli hämtade på Bredstorp, o jag tänkte att det går nog fort... Men så ringde Olle oxå när jag var där, o sa att de snart var på Bredstorp, så vi väntade på honom oxå. När j-20 bussen kom, så kom även Gittan o Tomas o skulle hämta sin son Johan... O då hade de med sej sin nya familjemedlem Sally. En 10 veckor gammal valp. Pudel o Goldenblandning!!! Så jäkla söt!!! Då var jag ju tvungen att gosa o snuffa på henne oxå, så när vi äntligen kom hem, var klockan ganska mycket över 18, o gästerna hade redan kommit... Men Cajsa hade tagit hand om dem, så jag tror inte de led så mycket!


           


Tack så mycket för att ni kom o förgyllde kvällen!


Idag har Olle o Chrille åkt till Vimmerby för match... Ja, jag vet att det är lite mycket på helgerna för oss, men jag stannade hemma idag oxå... Ska försöka se om jag kan arbeta mej igenom min tvätthög... O kanske ta ner de sista julsakerna... O jag ska även ta ett tag med borsten på Soya.... O sen ska jag vila inför morgondagens jobb!


Hoppas ni haft en skön helg!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards