Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg under april 2013

Av Annelie - 2 april 2013 22:14

Ja, det är vad min dag innehållig... Ja lite sömn emellan jobb o träning oxå! Idag har jag börjat jobba halvtid, alltså 4 timmar, för första gången på läääänge! Det kändes helt ok när jag var på jobbet, förutom att mitt tålamod inte var som det brukar... Hmm... brukar inte bli irriterad på barnen, som jag kände att jag blev mot slutet av mitt arbetspass! O när jag kom hem, sov jag som klubbad i två timmar... Annars fungerade det bra med lite längre arbetsdag!


Framåt eftermiddagen gick Soya o jag ut till hundklubben. Tränade lite rally med Pernilla. Soya var verkligen ofokuserad, o ville hela tiden leka med Mio... O jag var nog oxå lite ofokuserad... Kände mej trött i huvuvdet...


Därefter blev det äntligen dax för lek!!!! Då hade även Focus o Freja kommit med sina mattar.


   

Soya, Mio o Smilla.



 

Focus o Mio



   

Freja



"Poliserna" Soya o Smilla skäller på killarna.... Vill väl ha med dem i leken!



     

Mio o Focus hittade många goda lukter i skogskanten... O Soya fixar så det luktar ännu godare!!!



     

Världens bästa!



När hundarna fått rusa av sej lite hade vi agilitymöte. Vi bestämde bland annat att vi ska ha träning på onsdagskvällarna och de som vill o kan på fredagarna oxå.... O så ska Soya o jag gå tävlingskursen på torsdagarna! Så det blir fullt upp när snön behagar ge sej iväg!


Nu har jag varit hemma en stund o känner att jag ska proppa i mej tabletter o lägga mej o sova snart... Har känt av huvudvärk hela kvällen, men nu känner jag att migränen är på gång, så jag hoppas kunna stoppa den...


Hoppas ni haft en bra dag i solen!

Av Annelie - 1 april 2013 16:35

Har varit ute o njutit av solen o den sköna våren! Cajsa, Soya och jag åkte till Norra Vi o stannade vid badplatsen o lekte lite med Soya på isen. Självklart hade jag kameran med mej! ;)

 

Det var soligt men blåsigt!




 

Vackra Ribbingshof.



  

Norra Vi kyrka från bryggan.



     

 



Världens finaste tjejer! <3




           


När vi lekt klart o började frysa åkte vi till Österbymo. Första stoppet blev hos syrran för att kolla på deras nya kök! Superfint!!! Vill oxå ha!!!!


Därefter åkte vi en sväng till pappa, som satt ute på baksidan o solade. Så där blev vi sittande en stund o njöt av värmen mot väggen.


Cajsa fångade ett vårtecken från bilfönstret på hemvägen. Det finns hopp om vår o värme!


Nu sitter jag här med datorn framför tv´n o tittar på SM-slutspelsmatchen mellan LHC o SAIK. Ser inte jättebra ut hittills för LCH, som jag hejar på, men matchen är ju inte slut än!!!


Ha en bra dag!

    

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Ovido - Quiz & Flashcards