Soya, Bea, Vera & annat.

Alla inlägg under mars 2010

Av Annelie - 11 mars 2010 17:28

Efter morgonens vurpa har jag mestadels legat i sängen, utan att röra en enda fena... Är öm i baken, vänster lår, nacken och i ryggslutet...! Vet att det antagligen blir bättre om jag rör på mej, när jag värmt upp lite! Men det gör så jäkla ont!!!


Soya tycker inte att jag är så kul idag... Hon har hoppat upp i sängen och "attackerat" mej med leksaker...! Tur jag har snälla barn som tar sej an henne! Cajsa har varit ute i trädgården i eftermiddag och nu i början på kvällen.


 

Lånar ett kort som Cajsa tog i eftermiddags! Hon har givetvis sin favoritboll i munnen!


I morgon ska jag försöka få lite gjort här hemma... Och trotsa smärtan!


Hoppas ni får en bra kväll! 

Av Annelie - 11 mars 2010 08:18

I morse när jag skulle smyga ut i min röda pyjamas och hämta tidningen, lånade jag Petters skor, som är aaaaaningens för stora för mej... När jag stegade ut på trappan var min enda tanke: Hoppas ingen ser mej! I den stunden tänkte jag inte alls på all is som ligger på vår trappa.... Och givetvis halkade jag och benen flög rakt upp i luften! Det kändes som om det gick i slow motion för jag hann tänka en hel del. Tex vilka ben i kroppen jag skulle bryta osv... Jag landade på ändan, och tog emot mej med händerna... Det gjorde så jäkla ont! I det läget tänkte jag igen: Hoppas ingen sett mej! Samtidigt som jag ville att nån skulle gjort det för att kunna komma till undsättning... Jag lyckades iaf krypa upp för trappan och på något sätt ta mej in. Väl inne i hallen  började jag gråta och skrika! Olle, Soya och Cajsa kom farande och trodde nog jag var halvdöd! (Vilket jag nästan var...) Nu efteråt känner  jag en otrolig smärta i ryggslutet och baken, samt i händerna. Trodde att en fördel med en välfylld bak, var att man alltid landar mjukt, men det har jag erfarit idag, att så inte är fallet!


Ha en bra dag!

Av Annelie - 10 mars 2010 18:16

Idag fyller min syster Carina år! Grattis grattis!   


Har nåtts av tråkiga nyheter:Det blir ingen valpträff i Dalarna nästa helg! Anettes tikar löper! Och det funkar ju inte att åka dit med flera hanar då! Och Soya har oxå börjat löpa nu, och skulle ju ändå fått stanna hemma!


Idag har jag duschat Soya... Det är inte hennes favoritsysselsättning precis, men hon står stilla i badkaret och blänger på mej...!


  

Soya sprang runt på altanen och försökte torka sej efter duschen.


Ren, torr och nyborstad!!! 


Ha en bra kväll!

Av Annelie - 9 mars 2010 19:46

Jag har precis kommit hem ifrån månadens personalmöte på jobbet. Cajsa och jag tittar på Halv åtta hos mej! Helge Skoog är toppen i det programmet!!!


Den här våren har jag en hel del att se fram emot. Den 19 mars åker jag och Soya med Pernilla och 3 av hennes grabbar till Dalarna och hälsar på Anette på Toppens kennel. Det ser jag verkligen fram emot! På söndagen den 21 mars är det valpträff där och vi kommer träffa flera av Soyas halvsyskon! Det kommer bli jättekul! Men risken finns att Soya börjar löpa tills dess... Och då får hon stanna hemma!!! Men jag följer med ändå...


Den 11 april ska vi åka till Linköping och gå på ringträning. Hoppas det kommer många flera beardisar!


Och idag har vi fått inbjudan till valpträff på Blå rosens kennel där Soya är född! Det blir den 24 april och då är alla valpar som fötts där inbjudna! Kommer oxå bli väldigt kul att träffa Soyas syskon och mamma Babe!!!


Så, jag och Soya har mycket att se fram emot!


 


Nu är det snart dax för Mästarnas mästare! Och sedan Desperate Housewifes! Sen har jag date med John Blund!


Ha en bra kväll!  

Av Annelie - 8 mars 2010 12:15

Först tänkte jag lägga in ett par fina bilder från 2001!

    

Överst är det Cajsa, Olle och Petter som sitter och myser i soffan!

Nästa kort är från när Cajsa började förskoleklassen och Petter tvåan! Det var ett tag sedan!


Och här kommer lite bilder från en underbar promenad i solen!

       


Det är så skönt ute nu! Igår när jag var ute och gick var det asfalt nästan hela vägen... Det kändes som när man var liten och fick ta på sej sina gympaskor för första gången efter vintern! Underbart!


Sköt om er!     

Av Annelie - 7 mars 2010 21:10






Grattis på 10 månadersdagen Soya!


Nu är Soyas hosta över och vi har promenerat ett par 1-timmarspromenader idag. Så skönt att komma igång igen, med lite motion! På morgonen gick vi ut till Hätte och runt campingen och sen hem igen. Och ikväll har Soya, Lena och jag varit ute och gått svängen "runt stan". Så nu är Soya trött!


Emellan promenaderna har vi tittat på Vasaloppet, varit i ishallen och tittat först på Petter i J-18 (oavgjort med 7-7 mot Boro) och sedan på u-9 och Olle (förlust med 6-2 mot u-10). Och i morgon är det måndag! Jösses, vad helgerna går fort! Skulle behöva vara helg på måndagarna oxå!


Hoppas ni alla haft en bra helg!

Av Annelie - 6 mars 2010 21:03

I morse åkte Olle och farfar med u-10 till Nässjö för Höglandscup. Chrille åkte med j-20 till Mörrum. Och Cajsa, hennes kompis Ida, min pappa och jag åkte till Linköping för lite shopping! Handlade en hel del på IKEA till Cajsas rum. Sen köpte jag en matta till Petters nya rum. På Inter Sport hittade jag adidaströjor till Petter och Olle.

Nu är jag jättetrött i hela kroppen... Sitter framför TV´n och slappar. Borde fixa lite här hemma, men orkar inte! Tar det i morgon!


Ha en bra lördagskväll!

Av Annelie - 5 mars 2010 16:12

Idag har det varit underbart väder igen!!! Sol och plusgrader! Så i eftermiddag har Cajsa, Olle, Soya och jag varit ute på trädgården och fotat lite...


Cajsa hittade en pet-flaska som Soya fick... Den var rolig en stund, men sen gick hon över till sin favorit... Fotbollen!


 

Med vind i pälsen.


    



  Ja, bollen är hennes favorit!!!



 




   



 



  

 



 



  Allra sötaste Soya.



  Vanten är oxå ganska kul!



 





Soya, som inte är någon storätare, blev serverad mat på altanen idag... Där var det godare att äta.... Hmmm....


Ikväll blir det tv och något gott att äta...! Ha det bra!


     

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Soya och annat


Skapa flashcards